Forró Eladó Kreatív 3D Kiscica Kiskutya Törött Fal Dekorációs Matricák Wc Fali Matricák Háttér Vicces Matricák

g985

Ft350

-67.73

Ft418

-16 %

Új termék

524604485627040 Több falimatrica US $ 1.68 /darab US $ 4.82 /darab US $ 7.88 /darab US $ 7.27 /darab US $ 7.16 /darab US $ 2.91 /darab US $ 7.05 /darab US $ 2.80 /darab US $ 7.16 /darab US $ 2.24 /darab US $ 7.05 /darab US $ 7.83 /darab US $ 7.05 /darab US $ 2.91 /darab US $ 7.61 /darab US $ 7.05 /darab

Termék leírás

■ Anyag PVC átlátszó fólia, környezetvédelem, vízálló, fade, nem vetemedik, piszkos lehet törölve, tudják illeszteni bármilyen alsó felületén a fal, csempe, üveg, bútor, egyéb sima felületre.

■ Jön a ragasztó, ragasztó a ragasztó meg lehet ismételni a többszörös beillesztés (a fal matricák lehet levált, bármikor, anélkül, kár, hogy a fal), de meg kell figyelni, hogy a ragasztó vagy falra tapadás lesz egyre több erős , Beillesztés, hogy hosszú ideig a reusability csökken.

■ Nem transzfer film, lehet közvetlenül a beillesztett.

Utasítások

◆ Győződjön meg arról, hogy a felszínre, hogy a beillesztett egy sima felület egyenetlen ráncok, majd hámozott részek, vagy a fal alsó embrió lakk nem jól tette. Ne dugja.

◆ Válassza ki a helyet, a tészta, hogy tisztítsák meg a por, zsír furnér, hogy biztosítsák a felület száraz, tiszta.

◆ szerint ahhoz, hogy egy egyszerű tészta, persze, azt is DIY szerint a saját kívánságait.

◆ A matricák óvatosan lehúzom a végén a közvetlen beillesztése nélkül transzfer film, illessze be a közepén, az első a massza, akkor csempézett, hogy a bal, illetve a jobb oldalon.

Címkék: wc-matrica, fal dekor matrica, dekorációs matrica, Olcsó wc-matrica, Magas Minőségű fal dekor matrica, Kína dekorációs matricák Szállítók

Forgatókönyv Wc
Márka Név WONTIVE
Anyag Műanyag
Modell Száma fali matrica
Stílus Kreatív
Osztályozás A Fal,Csempe,Füst, Kipufogógáz,Ablak Matrica,Wc-Matricák,A Kabinet Tűzhely,A Hűtő,Bútorok Matricák
Cenzor Kód fali matrica
A téma Állat
Minta 3D Matrica

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek