Eredeti Japán GOOT BS-10 Hobbi, a Gyanta Forrasztani Paszta NW.10g Gyenge Sav Hegesztés Fluxus

g916

Ft1 001

Új termék

Meleg, Értékesítés, Javítás Eszközök, kérjük, látogasson el ezeket a linkeket:

Az orosz vásárlók kérjük, adja meg a teljes nevét! Teljes név az a név + apai név + vezetéknév.

GOOT egy híres márka Japánban. A fő hatása BS-10 forrasztani paszta: beszivárgás hatás, távolítsa el a oxid, kiegészítő hővezetés, csökkenti a fém felületi feszültség, hogy forrasztási gyönyörű megjelenés , stb.

Név: Japán GOOT gyanta forrasztani paszta Modell: BS-10 NW: 10 g (Gyenge sav) összetétel: Vazelin 80-90wt%, Cink-klorid 4-6 wt%, Víz 2-4wt%, Paraffin 6-9wt%, Ammónium-klorid 1-3wt% Jellemzők: 1, GOOT BS-10 kenőcs fluxing, fluxus-ingyenes savanyú finomítás, félig szilárd anyag, nem könnyű dömping. 2, Erős fluxus, forrasztási kötések világos, alacsony maradék. 3, ennek hatása, hogy távolítsa el a-oxid az arany-réz ötvözet aljzat. 4, A fluxus stabil teljesítményt, illékony kis, hosszú életciklus, az összeget a tartományi, nem mérgező, íztelen, szagtalan, biztonságos, megbízható, az, hogy hozzon létre magas színvonalú elektronikai termékek, ideális kiegészítő termékeket, hanem karbantartási mérnök kellékek. 5, A hobbi, illetve elektronikus szerelési optimális fluxus, ez nem vonatkozik a nyomtatott áramköri lapok. Összes kép valódi fotók: Megjegyzés a szállítás:

Ha kiválasztja az "Ingyenes szállítás" ez a Post Normális Mail, ez azt jelenti, hogy nem nyomon követési számot , nem a követési adatokat a honlapján. De így, akkor mentse el a pénzt. Ha válasszuk a China Post Regisztrált Air Mail, Singapore Post, vagy Hongkong Post, akkor, regisztrált e-mail, a követési adatokat az áruk. Azonban meg kell fizetni a kiegészítő díj, mert a Posta Ügynökség felelős nekünk több a követési adatokat.

A szállítási idő, hogy sok országban a normális 15 - 45 munkanap (Oroszország 15 - 60 munkanapon, Brazília 25-80 munkanapon ), kivéve ünnepnapokon.

Normális körülmények között, a csomag nyomon követési számot gyorsabb, mint a nélkül nyomon követési számot. Szóval jobb, ha választani China Post Regisztrált Air Mail, Singapore Post, vagy Hongkong Post, i f követnie kell a követési adatokat, vagy egy kicsit aggódni a követési adatokat.

Ha annak több, mint 5 darab egy megrendelés vagy a megrendelés összegét, több, mint 30 USD , küldünk keresztül China Post, Singapore Post, vagy Hongkong Post (a nyomon követési számot), nem kell fizetned a kiegészítő díj.

Azonban, amely a szállítási modellt választja, Kérjük bízzon meg minket. Kiválasztjuk a legjobb hajózási modell küld ki az elemet 2 munkanapon belül (kivéve ünnepek), miután megerősítette, hogy a fizetés. Kap a csomag időben.

Kellene felelős fizetni a vám, vám-és a vámon, ha tarifák.

MEGJEGYZÉS:

KÁRT A TELEPÍTÉS SORÁN NEM A MI FELELŐSSÉGÜNK, ILLETVE A JÓTÁLLÁS NEM TERJED KI. KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A KOMPATIBILITÁST A VÁSÁRLÁS ELŐTT.

Visszajelzés: Mi mindent megteszünk, hogy hagyja, hogy azonnali pozitív visszacsatolás a show elismerését a vásárlás. Ha bármilyen okból vannak olyan kérdések, hogy a termék vagy a szolgáltatás, kérjük, hogy annak érdekében, hogy elérje, hogy minket annyira, hogy meg tudjuk oldani a kérdés az ön számára. Visszajelzés a legfontosabb eszköz a vatera piacterén, hogy egy eladó, illetve arra törekszünk, hogy van egy tökéletes visszajelzést minden ügyfél. Tehát, ha valami nem tetszik, kérlek adj egy esélyt.

Címkék: hegesztő fluxus, solder paszta, acid flux, Olcsó hegesztő fluxus, Magas Minőségű forrasztani paszta, Kína acid flux Szállítók

Név GOOT Hegesztés Fluxus
Modell Száma BS-10

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek