NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS Kerékpár Ülés Biztonsági Lámpa Vízálló, Bélelt, Kerékpár Nyereg Rugalmas Üreges Szellőztető Széles Ciklus Párna Nyereg

g5305

Ft7 317

-9452.08

Ft16 769

-56 %

Új termék

Termék Neve NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS Kerékpár Ülés Biztonsági Lámpa Vízálló, Bélelt, Kerékpár Nyereg Rugalmas Üreges Szellőztető Széles Ciklus Párna Nyereg

A NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS

NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS 2001-ben indult egy cél: hozzon Létre egy másik kerékpáros tapasztalat, hogy az emberek a világ minden tájáról.

Az alapítók a NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS voltunk mérnökök, valamint Kína-a Világ Kerékpáros Sportoló. Megértették, hogy az erősségei. Szóval, ahhoz, hogy a kerékpározás több élvezetes számára, hogy az emberek szerte a világon, azt tették, amit tudtak, a legjobb. Azt tűzte ki, hogy javítsa a kerékpáros élményt azzal, hogy a következő három irányadó elvek: az Ihlet, az Innováció, valamint a kivitelezés.

Azzal kezdte, könnyű alumínium keret. A képesség a NYUGATI KERÉKPÁROZÁS, hogy jó minőségű kerékpárok megfizethető áron engedélyezett több lovasok tapasztalat, hogy a kerékpározás egy teljesen új módon. Azóta a NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS van úttörő fejlesztések mind alumínium, illetve összetett mérnöki. Bevezettük az első megfizethető szénszálas kerékpár, illetve átalakult nagy teljesítményű országúti kerékpárok a Teljes Kompakt Út design. A hegyi kerékpározás, NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS mindig a legjobb.

Az elmúlt 14 év, NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS nőtt, jóval a gyártási gyökerek, hogy mára a világ egyik vezető márka a minőségi kerékpár, felszerelés. A több mint 700 kiskereskedelmi partnerek világszerte célja, hogy inspirálja kaland minden lovas, alkalmi, hogy versenyképes.

NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS kerékpárok nyerni design awards. De a legfontosabb, hogy megnyerjük a szívét a lovasok, akik úgy döntenek, hogy a kerékpározás egy része az életüknek. Támogatjuk, hogy a választás. Úgy véljük, így a világ egy jobb hely.

ÉLETED PÁRJÁT, NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS.

Címkék: kerékpár ülés, párna nyereg, nyereg párna, Olcsó kerékpár ülés, Magas Minőségű párna nyereg, China saddle cushion Suppliers

Használat Mountain bike , országúti kerékpár
Modell Száma YP0801083
Márka Név Nyugat-Kerékpározás
Méret 31*21*9cm
kategória Első Ülés Mat
ülések kerékpár gel Színes fekete, kék,fekete, zöld,fekete, piros
Funkció
Shell Anyag PU Bőr
cikkszám YP0801083
felhasználó Férfiak

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek