12" Kína Tiszta Bronz Sárkány Phoenix Állat, Virág Váza Üveg Vázák Szobor Pár

g5203

Ft86 126

-28706.67

Ft114 833

-24 %

Új termék

Anyag:Tiszta Bronz

Méret: Magasság 12.0 cm .Hosszú 5.5 hüvelykes . Szélesség: 5.5 hüvelykes

súly:3.6 KG----tartalmazza a súlya csomagolóanyagok

Állapot: Jó állapotú

Származási Hely: Kína

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ha Ingyenes Szállítási felajánlotta, ez lesz a legolcsóbb módszer lehetséges, hogy a könyvek lesznek a Média Mail. Amennyiben a Vevő az összes érintett az idő szállítási, kérjük, fontolja meg a lehetőséget, hogy fizet extra Kiemelt Mail.

Pozitív Visszajelzést nagyra értékelik, valamint meg kell adni cserébe. Amennyiben a Vevő kívánja hagyni a negatív visszacsatolás bármilyen, kérem, forduljon hozzám, így nem lehet próbálni, hogy oldja meg a problémát.

Kérjük, bármilyen kérdése lehet, hogy, mielőtt licitál. Boldog leszek, hogy válaszoljon a kérdésekre egy-egy konkrét elem, hogy a legjobb tudásom szerint.] A Bronz Kézműves bevezetés.

Bronz. Multi-utal, hogy az ősi Kínai bronz, népszerű késő Neolitikus, hogy a Qin, Han dinasztia, a legcsodálatosabb Shang pedig Zhou leletek. Eredetileg megjelent kis eszközök vagy tartozékok. Az elején a Xia-Dinasztia bronz edények, fegyverek. Szolgáltatók közepén bronz fajták nagyon gazdag, a megjelenése a felirat, jó mintákat. A szolgáltató késedelmes, hogy a korai Nyugati Zhou bronz fénykorát, változatos, élénk, méltóságteljes, feliratok fokozatosan meghosszabbított súlyos Gazdag mintát. Ezt követően bronz a hasított kezdett elvékonyodása, dekoráció fokozatosan egyszerűsített. Között késő Tavaszi, Őszi, mind a Hadviselő Államokat, hogy támogassa a vas, réz eszközök egyre kevésbé. Játszott Han-korban, a porcelán, lakk a mindennapi életben, csökkentett réz konténer fajták, egyszerű, dekoráció, többnyire sima, vékonyabb, hasított. Az ősi Kínai bronz, őseink a nagy hozzájárulások, hogy az emberi civilizáció, régészeti adatok a jelenlegi szempontból a megjelenése Kínai bronz, később, mint néhány más hely van a világon, de a skála használata bronz, casting folyamat műanyag arts, valamint a fajták, bronz nincs hely a világon, ahol lehet hasonló az ősi Kínai bronz. Ez az ősi Kínai bronz, a történelem, a világ művészeti foglal el különleges helyzetben, valamint az egyik oka, hogy mert egyetemes figyelmet. a képesség.

Címkék: szobor sárkány, szobor, kína, szobor állat, Olcsó szobor sárkány, Magas Minőségű szobor kína, Kína szobor állat Szállítók

A téma Mascot
Anyag bronz
Regionális Funkció Kína
Márka Név JINHONGBO

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek