A levegő menetfúró gépi Menetfúró kapacitás M3-M12,pneumatikus menetfúró gép pneumatikus levezetők

g5093

Ft132 506

Új termék

A levegő menetfúró gépi Menetfúró kapacitás M3-M12,pneumatikus menetfúró gép pneumatikus levezetők

A képet mutatja:

Funkció Összefoglaló:

1, az új szabadalmi termékek, sűrített levegő meghajtó biztonságos, gyors, hatékony.

2, az azt jelenti, nyomás, térfogat (5-8 kg/cm2), nagy nyomaték kimenet.

3, lehet pecsét mindenféle acél, vas, réz, alumínium, műanyag anyagok, mint megérinti.Nem könnyű sérült vezeték.

4, tartály, a túlterhelés védelmi eszköz, selyem sebzés kevesebb, a fogak, nagy pontosságú.

5 a művelet egyszerű: kézi, motoros, igazítás lyuk, tartsa lenyomva a start gombra, majd a start megérinti, koppintson a kívánt mélységet, tartsa lenyomva az exit gombot, érintse meg a fejét automatikusan kilép, egy teljes megérinti műveletek.

7, a nehezebb munkát, a tartalom nem igényel helymeghatározó eszköz, vagy mobil, öltöny univerzális fej könnyen elvégezhető.

8, gyors elhelyezése gyors, magas vágási sebesség, növeli a termelést.

9, át a lyukon, vagy vak lyuk, selyem támadás nem furcsa, hogy törés, pneumatikus menetfúró gép biztonsági torziós szorító henger, hogy érintse meg, amikor találkozott a megérintésével vak lyukak,

automata tolóajtó, védd meg a érintse meg a fejét, nagy pontosságú érintse meg, hogy biztosítja a nagy pontosságú megérinti.

10. Ismételjük meg a helymeghatározási gyors, folyamatos lehet megérinti műveletei a munkadarab, eltávolítja a régi menetfúró gép minden megérinti, akkor állítsa a munkadarab helyzetben a kellemetlenségért,

nagyban javítja a termelés hatékonyságának;Szélesebb körű ellátás, univerzális fej, garantálom ellen spirál Szög.

óvintézkedések:

1. A felhasználása a biztonsági, kérjük, olvassa el használati utasítás, megfelelően használják a biztonsági utasításokat, hogy működik ez a gép, annak érdekében, hogy elkerüljék a véletlen által okozott kár helytelen használata.

2. Ha helyesen használják, kérjük elhelyezni, a helyszín a sima, nem kerül magas helyen, hogy megakadályozza a lebomlás hatással a funkció a részeket.

3. Gumi alap kerül a maró hatású vegyi anyagokat, hogy ne befolyásolja a gép a cég.

4. Jó munkát, minden tiszta, annak érdekében, hogy fenntartsák az élet mechanikus, különösen két csiszolás lyuk a legfontosabb, ha nem tiszta, sőt, lehet, hogy az alkatrészek elhasználódása, illetve befolyásolja a csiszolás pontosság.

5. A készülék normál használat hatálya alá a gépjármű-szavatossági egy év, kivéve a hulladék alkatrészek, csiszolókorong.

Egy, állítsa be a függőleges:

1, hagyja, hogy a pneumatikus motor alján a gyors változás csatlakozók dolgozik asztali vagy munkadarab-gép kapcsolat, gyors változás csatlakozók munka asztal

függőleges (gyors változás csatlakozók a munka asztali engedély nélkül), akkor zár függőleges lemez vagy univerzális fej, négy rögzítő csavar.

2, a levegő cső közös a közös között a motor.

A második, a pneumatikus motor működése

1 nyomja le a front-end pneumatikus motor, motor be "trigger" - a;A megérintésével ugyanakkor, a back-end "kapcsoló" a pneumatikus motor megfordítása;A kilépéshez.

2, párhuzamos kar könnyen mozgatni, hogy megérinti helyzetben, nem erő lefelé, koppintson rá, mint útmutató csavarja ki a csavart a lyuk nagyon kevés ellenállást.

Három, levegő követelmények:

1, a szívócső kell 3/8 inch vagy több, mint 10 mm, hossza nem lehet több, mint 10 m.

2 állítsa be a nyomást a 4-8 kg.

3 állítsa be a levegő san lian darab csepegtető sebesség 3-5 csepp / perc, ha csöpög gyors motor felső csak vizes lesz a kipufogógáz-olaj túl sokat.

4, ellenőrizze az olaj, az olaj kupa napi, olajos csepegtető sebesség.

5, kérjük, használja a pneumatikus szerszám olaj (viszkozitás 30);Ajánlás: a varrógép kenőolaj, könnyű olaj.

"Napi karbantartás"

1. Gyakran kompresszor vízelvezetés.Kompresszor gép, gyakran vízelvezető, ha kompresszor víz túl sok, nem lefolyt idő, hozza pneumatikus motor, az idő hosszú, a csapágy nem rugalmas.

Mellékletek:

Rack 1set

Pneumatikus motor 1db

Gáz forrás processzor 1set

Torziós chuck 6db

Nyomaték beállítása csavarkulcs 1db

A levegő csövet 1db

Más Modle választható:

Üdvözöljük a Li Család MPC !

Kérjük, olvassa el az alábbi tippeket vásárlás előtt. Ha bármilyen probléma, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.

1, A távoli területen, a szállítási díjat nem tartalmazza az ár az áru bár néhány ingyenes szállítás. Ha a cím tartozik, hogy a távoli helyen, a DHL,FedEx, és így tovább, meg kell fizetni plusz 30.00 USD, vagy lépjen kapcsolatba velünk, hogy válasszon más szállítási módok.

2, Kérjük, hagyj üzenetet, abban a sorrendben, emlékeztetve minket, hogy milyen a feszültség a plug kell az elektromos berendezések. Mint tudod, a különböző országok különböző szabványos csatlakozók, valamint a különböző feszültség.

3, a számla, valamint nyilatkozat érték, ha van konkrét követelményeket, akkor is forduljon hozzánk, vagy hagyjon üzenetet a rendelés.

4, a fizetés, szállítás tekintsd meg a következő információkat.

Címkék: a levegő menetfúró gép, pneumatic tapping machine, pneumatic tapping, Olcsó air menetfúró gép, High Quality pneumatic tapping machine, Kína pneumatikus megérinti a Szállítók

Méret 1000*500mm
Használat Kereskedelmi Gyártása
Modell Száma M3-M12
Márka Név YunlinLi
DIY Kellékek Elektromos
Típus Egyéb
Átlagos Levegő Fogyasztás 5-8 kg/cm2
Termék neve a levegő menetfúró gép
Maximum Torque /
Sebesség 400rpm

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek