Alkoholszonda-Alkohol Teszter Szakmai Rendőrség Digitális Levegőt Gyors Választ Alkoholszonda LCD-az Ittas Vezetők által CDEN

g4588

Ft6 357

-7479.22

Ft13 837

-54 %

Új termék

Kérjük, vegye figyelembe: van egy védő fóliát a tetején az a termék, amely lehet szakadt le

Óvintézkedések 1. Inni legalább 20 perc után a teszt, mert az alkohol, az emésztőrendszer, hogy felszívja a vért körülbelül 20 perc. Azonnal igya meg a tesztet, az eredmények csak akkor tükrözik a szája, az alkohol koncentráció, ahelyett, hogy a vérben található alkohol koncentrációt. 2. Közvetlenül nem használható vegyi vagy maró megoldás, hogy törölje a termék, hogy elkerüljék az áramlás a folyadékot a légcső. 3. Ha a termék a magas koncentrációjú gáz, a termék nem fog megfelelően működni. 4. Ha a maradék gázt a gép túl erős, a termék nem fogja megmutatni az eredményeket a következő teszt. Kérjük, könnyedén dobja a termék egy párszor, hogy a belsejében a termék pároljuk. 5. Ha a vizsgálatot az elem vagy akkumulátor töltöttsége alacsony, ott lesz közötti eltérés a vizsgálati érték, a valódi érték. 6. Szigorúan tilos a festék, rovarirtó, alkohol, illetve egyéb maró hatású gázok vagy a légszennyezés a zárt környezet használata. 7. Illetéktelen javítás, kár, hogy a belső részek is, mert a termék meghibásodása.

Működése alkohol teszter

1. Power On

Nyomja meg a második Gomb 1 másodpercig,teljes képernyős kijelző digitális után egy "bip",teszter indítása.

2. Nyomja meg a második Gomb 1 másodpercig,bekapcsolás után 1 "beep" hang. 3 LED-es világító egyszerre, majd 0000 égő 1 másodpercig.

3. Számolj le a 20 digitális jelent meg a képernyőn után erő, ez azt jelenti, meleg idő.

4. Miután bemelegítés, 1 pedig a "beep" hang"BLO" jelenik meg a képernyőn.

1) Ha a felhasználók fújjon bele a teszter,a képernyőn megjelenik a "10,09,08, akkor ugrik 04,03,02,01", majd a "------"jelenik meg a képernyőn, 5s, mielőtt vizsgálati eredmények jelenik meg a képernyőn.

2) Ha a felhasználó nem fújja be a teszter, a teszter majd számolj 10-01 után "BLO", majd a "0.000"jelenik meg a képernyőn.

5. Vizsgálati eredmény megjelenik a képernyőn.

1) Ha a vizsgálati eredmény, mint az alábbi,a ZÖLD LED lassan villog,azt jelenti, hogy normális.

2)SÁRGA LED villog, valamint a kísérő a "beep" hang emlékeztet, ez képviseli kell figyelni, hogy közel van a veszély.

3)PIROS LED gyorsan villog, valamint a kísérő a sietve "mély" hang emlékeztet, ez képviseli nagyon veszélyes meghaladta az előírt vizsgálati érték.

6. Kikapcsolás

Nyomja meg a második Gomb 1 másodpercig az"OFF" jelenik meg a képernyőn villogó 2-szer 2 után a "mély"emlékeztetve, a teljesítmény, automatikus kikapcsolás.

Címkék: alkoholszonda-alkohol teszter, alkohol teszter, alkohol teszter szakmai, Olcsó alkoholszonda-alkohol teszter, Magas Minőségű alkohol teszter, Kína alkohol teszter szakmai szolgáltatók

Modell Száma A 858S
Márka Név greenwon

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek