3 hüvelykes képernyő Autó hud head up display, Digitális autó sebességmérő skoda octavia gyors fabia yeti superb

g14375

Ft11 396

--2208.44

Ft9 187

--25 %

Új termék

Ez a termék, a járművezetők, a biztonság, különösen a nagy sebességű vezetés éjszaka, HUD tartani vezető szemed az úton, valamint csökkentheti az autó baleset. HUD lehet a projekt a fontos információkat (pl. sebesség) a szélvédőn, segít, hogy tapasztalatlan, kezdő, hogy ellenőrizzék a sebességet, illetve elkerülése érdekében a gyorshajtás megsértése, a sebességkorlát az úton. Ami még fontosabb, ez lehetővé teszi, hogy a sofőr azonnal olvassa el a számot, jó látás, mindig vezetők szemed az úton, a tiszta elme.

Ez a HUD képes megjeleníteni a sok hasznos információt, valamint lehetővé teszi, hogy megtapasztalják a sebesség, valamint, hogy biztosítsa a biztonságos vezetés, valamint a vezetési élmény. Pedig elfogadja a legújabb stabil, integrált áramkörök, minden indexek összhangban van-e az előírásoknak. A HUD egyedi, elegáns forma, sima vonalak, vékony test.

Jellemzők: Automatikus alkalmazkodás autó modellek, illetve lehet alkalmazni, az autók összhangban OBD II vagy EUOBD (fedélzeti automatikus diagnosztikai rendszer).Plug and Play. 3 hüvelykes képernyő, valamint a magas felbontású kijelző többszínű design teszi a képernyő sokkal nagyobb, de könnyebb, hogy olvassa el A használat, a nano-technológia, hogy megszüntesse a nem kívánt gondolatok pedig lehet, hogy a megjelenítendő információt még élesebb. Kijelző gazdag tartalom: sebesség, motorfordulatszám, a víz hőmérséklete, akkumulátor feszültség, alacsony feszültség riasztás, magas hőmérséklet riasztás, sebesség riasztás, ingyenes közötti váltás kilométer valamint mérföld, ingyenes közötti váltás Celsius vagy Fahrenheit . Automatikus be -, illetve kikapcsolása a jármű kezdte meg a leállítás, hatékony védelem az autó akkumulátor; miközben megőrzi a kézi kapcsoló mód, de sokkal könnyebb irányítani HUD. Automatikus, kézi fényerő üzemmódban van.

Műszaki adatok: Környezeti hőmérséklet - 40 0C--- +80 0C Légköri nyomja meg:86-106KPa Relatív páratartalom:10%-95% Környezeti hang: az Ébresztési hang szint:>=30dB(A) a Munka feszültség:9V~16Vdc(12Vdc/400mA) Méret termék:9*5.4*1.2(cm) Tömeg:40g

HUD telepítés Tudom, hogy milyen típusú a járművet. Ha a vásárlás HUD, meg kell választani, hogy milyen típusú jármű, amely megfelel a OBDII szabványok (vagy EU-OBD) a normál használatra. Felnyitni a motorházat megtalálni a matrica alatt (lásd az alábbi képet, 1), ha van olyan szavak, mint OBDII HITELES, akkor lehet telepíteni. Derítsd ki, a 16 pin diagnosztikai link a jármű, majd csatlakoztassa hát OBDII összekötő vonal.

Elmélkedés film telepítés

Kérjük, vegye figyelembe: HUD projekt a kijelző információk a kocsi, első szélvédő , mert a szélvédő kettős, amely biztosítja, hogy a kép duplán a szélvédőn, amikor a kijelzőn. A kettős kép az autó más lesz. Ha látod az utat a megjelenítendő információt, akkor nincs szükség arra, hogy használja a reflexió film. Ha van egy kettős kép, akkor kérjük, használja a gondolkodási film.

Először is, kérem, tegye a mellékelt csúszásgátló szőnyeg előtt, a műszerfal, majd tegye a HUD rajta.

Második kérem, maradjon a gondolkodási film a szélvédőn.

A fényvisszaverő fólia kell illeszteni felett a fogadó gép, valamint alkalmasnak kell lennie arra, hogy az tükrözze az egész kijelző.

Módszerek a beillesztés a film: Spray vizet a hely, hogy a film lesz beillesztett,majd egy száraz törülközőt, hogy tisztítsa meg; Tépje le a hátsó oldalán(jelölt 1) a gondolkodási film, akkor illeszd be a megfelelő helyre. Miután beállította a helyet, akkor használja a semmiből fórumon, vagy valami más lakást slick a film, majd szorítsa meg a vizet belülről kifelé, amíg nincs buborék, vagy víz. Tépje le az első oldalon (jelölt 2) a reflexió film. Ha a film nem tudja megjeleníteni az egész információért, kérjük, állítsa be a csúszásmentes szőnyeg.

Megjegyzés:

1. OBD2 / OBDII felület HUD:

egy. Alkalmas Európában, mind Észak-Amerikában, autók, csak akkor lehet alkalmazni Járművek OBD2 interfész után gyártott 2003. Ázsia, használt autók OBD2 interfész után gyártott 2007

b. Nem támogatják az autók fedélzeti DIAGNOSZTIKAI, illetve JOBD felület (Japán OBD)

c. Ez X5 HUD van OBD2 / OBDII felület.

2. GPS HUD:

Autós GPS HUD támogatja az összes autó (Ha fogalmad sincs arról, hogy a dátum felület az autó, akkor válassza ki a GPS HUD)

Csomag Tartalma: 1 x Head up Display 1 x OBD II Kábel 1 x csúszásmentes Szőnyeg 1 x Fényvisszaverő Fólia 1 x Felhasználói Kézikönyv

Címkék: sebességmérő a gépkocsi, sebességmérő digitális, sebességmérő autó, Olcsó sebességmérő autó, Magas Minőségű digitális sebességmérő, Kína sebességmérő autó Szállítók

Modell Neve hub
Elem Magasság 1.2cm
Anyag Típusa TPE
Elem Súlya 0.2kg
Külső Vizsgálati Tanúsítvány BQB
Elem Hossza 9cm
Év 2002-2017
Elem Szélessége 5.5cm
Márka Név lsrtw2017
Elem Típusa Belső Legömbölyített Léc

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek