DC 12V 4 CSATORNÁS Relés Vevőegység Adó RF Távvezérlő Kapcsoló Vezeték nélküli Vezérlő 315/433 nagy Hatótávolságú Távkapcsoló

g14294

Ft4 099

-901.04

Ft5 000

-18 %

Új termék

Funkció: · a Vezeték nélküli vezérlés, könnyen telepíthető · Ellenőrző Lámpák, Motor, Ventilátor, elektromosan működtetett Ajtók/Zárak/Windows/Redőny/Autók, vagy Egyéb Készülékek AC220V,AC85V-260V, VAGY DC12V.. · a be - /kikapcsolása a vevő-adó (távirányító) bármely helyen belül egy megbízható távolság; a vezeték nélküli RF jelet át falak, padlók, ajtók. · Ezt a kapcsolót lehet tanulni, különböző kódolási távirányító (például 2262,1527 stb.) · Egy/több adó irányítani egy/több vevők egyszerre. · Ha két vagy több vevők ugyanazon a helyen, akkor vegyük fel őket a különböző kódokat. Ha használja a multi-gombot adó, szabályozhatja, hogy az adatkezelő a különböző gombok, nem érintik egymást. · Működési Frekvencia: 315MHz / 433MHz · A vezeték nélküli fogadó vezérlő, a nagy titoktartás, stabil teljesítmény, alacsony fogyasztás a jellemző, ugrás sort, vagy tárcsázza a kódot kapcsoló kódolás.

Körülbelül Vevő:

· Model No.: AK-RK04S-12-B

· Csatorna: 4 CH

Rádió Frekvencia:315MHZ/433MHZ

Működési Feszültség:DC12V

Operációs Típusa:Jog /Pillanatnyi/Nem-Reteszelt(tartsuk lenyomva a gombot->A Kiadás->Off)

Kapcsolat /Reteszelt(Nyomja meg a -> A; Nyomja meg a másik gombot -> Off)

Self-lock/Toggle(Nyomja meg a->A,Nyomja meg ismét a gombot->Off)

· Kódolás Típus: tanulás kód

· Maximális üzemi Áram: 10A

· Kimeneti Mód: Anélkül, feszültség kimenet(más néven érintkező kimenet)

· Step-down megközelítés: ellenállás-kapacitás(RC)

Dolgozó út/ kimeneti Mód:

· Kimeneti Működő módja a tanulás kód kapcsoló-Jog, Egyéni-Zár, biztonsági, megváltozott forrasztással, vagy ugrik kap.

Pillanatnyi/ Jog dial--tartsuk lenyomva a gombot -> A; a megjelenés -> Ki lehetőséget.

Toggle/ Self-zár--Nyomja meg a -> A; Nyomja meg ismét a gombot -> Ki·

Reteszelt/ Kapcsolat ... Nyomja meg a -> A; Nyomja meg a másik gombot -> Ki lehetőséget.

Adó:

· Gombok: 4 Gomb

· Üzemi Feszültség:DC12V( DC12V 23A elem )

· Működési frekvencia :315/433MHz

· Távirányító Távolság: 20-100m

· Kódolás: Fix kód forrasztással vagy EV1527 kód

A Tanulás, illetve elszámolási Módszer:

Tanulás:· Nyomja meg a tanulás kulcs, ez azt jelenti, hogy a vezérlő üzembe a tanulás állam, amikor a jelzőfény működése nem világít, akkor kérem, nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy továbbítja a jeleket, a jelző villog a 3-szor,ami azt jelenti, hogy sikeresen tanult.

· Megnyomása után bármely gomb a távvezérlőn, hogy a jel továbbítása, a mutató nem flash, 10 másodperc múlva még mindig visszanyeri normális esetben ez azt jelenti, tanulmány, sikertelenül.

Clearning: Hosszan nyomja meg a tanulás gomb 8 másodperc, a jelzőfény KI van KAPCSOLVA,akkor nyomja meg a távirányító ,vevő, nem működik ,ez azt jelenti, clearning kód sikeres.

Figyelem:

· Az alapértelmezett beállítás a kimeneti út Pillanatnyi; Ha kell, más kimeneti mód, hagyj üzenetet, hogy megváltoztatja a szállítás előtt.

· Itt van a 4 Csatornás kapcsoló 4-gombot a távirányítón .választhat a dolgozó, ahogyan kell.

· Az elméleti távolság 20-- 100m, ami kell működtetni egy nyílt terepen; nincs akadály nincs semmilyen beavatkozást. Azonban a tényleges működés során a fák, a falak vagy egyéb akadályok, vagy zavart más jeleket. Ezért a tényleges távolság nem éri el 100m. Ha kell, hosszabb sor, kérjük, válasszon másik sorozat a távirányító, mint 1000m/3000ft; vagy felveheti a Külső Antenna Meghosszabbítására vagy Transzponder a vevő, hogy meghosszabbítja a tartományban.

Csomag Tartalmazza:

1 x Vevő:AK-RK04S-12-B (fedéllel)

1x Adó: (akkumulátorral)

Címkék: a vezeték nélküli kapcsoló, kapcsoló kapcsoló, kapcsoló vezérlő, Olcsó vezeték nélküli kapcsoló, Magas Minőségű, kapcsoló, kapcsoló, Kína kapcsoló vezérlő Szállítók

Garancia Kína
Jellemzők Magas minőség
Elem Típusa Kapcsolók
tanúsítási CCC
Modell Száma 12v-4
Kapcsoló Típusa Távirányító

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek