Új
ATLIE Ősi Kínai Kuan ti bodhisat Bronz GuanGong Szobor Szobor guan yu bronz Kína történelmi alak

ATLIE Ősi Kínai Kuan ti bodhisat Bronz GuanGong Szobor Szobor guan yu bronz Kína történelmi alak

g140610

Ft259 977

--5270.79

Ft254 706

--3 %

Új termék

Bármely klasszikus Bronz szobor, a kovácsolás, a kemény munka, igazi szeretet a teremtő csodálatos műalkotások ügyfeleink számára szerte a világon. Mérjük a sikert elégedett ügyfél, illetve tartós műemlékek, hogy mindannyiunkat túlél. Mint elolvas, online katalógus, reméljük, hogy észre a művészi körű szobrok kínálunk, a kivételes részlet, illetve a minőség látható, a büszkék vagyunk, amit mi hiszünk.

Szobor áll, művészek, kézművesek, elkötelezett szakemberek, spontán elmék, valamint az egész életen át tartó alkalmazottak dolgoznak együtt, így erősítik az otthoni vagy nyilvános projekt szépség, művészet.

Mutasd meg a termékek különböző szögekből, hagyd, hogy az ügyfelek nyugodt lehet vásárolni!

A szobrok hozott a képek valódi, hanem azért, Mert világos a háttér, a képek, majd az igazi szín, talán van egy kis különbség , az biztos, hogy a legtöbb elem a bronz színű, anyaguk jó minőségű bronz anyag, természetes márvány bázis.

Méret(cm): H30x23x20

Címkék: figuratív bronz szobor, figurative sculpture, ábra szobrok, Olcsó figuratív bronz szobor, Magas Minőségű figurális szobrászat, Kína ábra szobrok Szállítók

szín bronz
Anyag bronz
A téma Az emberek
Regionális Funkció Kína
Márka Név ATLIE

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek