Olcsó Ár AC85V-250V RF Vezeték nélküli Távvezérlő Rendszer Smart Home Control Vevő Testület & 2 Adók 4Keys 315/433mhz

g14019

Ft5 483

-609.53

Ft6 092

-10 %

Új termék

Leírás:

Ahhoz képest, átlagos 220V vezeték nélküli távirányító kapcsoló, kapcsoló sokkal biztonságosabb, stabilabb, feszültség 85V, hogy 250V, kerülje a kapcsoló által okozott károk, a feszültség, bizonytalanság, meghosszabbítja az élettartamot, a kapcsoló, a statikus energia fogyasztás alacsony, 10 ma. Maximális terhelés 1000W.

Műszaki paraméterek:

Csatorna:4 CSATORNA

Üzemi Feszültség : 85V-250V

Kimeneti Áram : 10A

Maximális terhelés:1000W

Működési Frekvencia : 315Mhz/433Mhz

Vevő érzékenység: : -105Db

Üzemi hőmérséklet : -20 C - +60 C

Kimeneti mód : Kocogni . Inter-zár . Self -zár Állítható

Kód típusa :Tanulás kód

NYÁK Méret:115mm*48mm*17mm (fedéllel)

Frekvencia Távolság:20~200M(nyitott hely)

(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia )

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt meghatározott , a munka együtt, mielőtt a hajó , így nem kell aggódnod, milyen gyakorisággal vannak .csak valaki, aki vesz a vevő, vagy adó egyedül ,biztos érdekel a frekvenciát, hogy megfeleljen .

Munka - /kimeneti mód:

1)Jog: nyomja meg az egyik gombot dolgozik /A. lazítsa meg az ujját azonos gomb stop/LE .egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter )

2)Egyéni -zár: nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A . nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE . (egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter)

3)Inter-zár : nyomja meg az egyik gombot dolgozik/A ,nyomja meg a másik gombot a stop/LE . ( egy csatornás kapcsoló( vevő )kell 2 gomb távirányító (transmitter )

Tanulási módszer: Tartsa a tanulás gombot három másodpercig,ez azt jelenti, hogy volt ez a vizsgálat, ha a kijelző ki van kapcsolva , akkor lazítsa meg a tanulás gombot, nyomja meg bármelyik gombot a távirányítón, a lámpa villog négyszer, ez azt jelenti, hogy a tanulás sikeres, ha a fényt gyújtok, Megjegyzés: a vezérlő lehet tanulni, fix kód/tanulás kód stb 16 különböző kódot, valamint bármely kulcs, távirányító, ha meghaladja, akkor egyértelmű, hogy az első tanul távirányító. Eltávolított módszer: Folyamatosan tartsa a tanulás kulcs 8 másodperc, a jelzőfény,Majd le, hogy ez azt jelenti, hogy sikeresen eltávolítottuk. Pcakage inclding: 2*Jeladó (elem nem tartalmazza) 1*Vevő (fedéllel)

Fizetés: 1.Elfogadjuk, hogy a fizetés a vatera piacterén elfogadja, elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . 2.Minden hitelkártyát elfogadnak,de kaptunk 24 óra alatt 3.Fizetési kell kapott számított 10 munkanapon belül az aukció záró Szállítás: 1. Mi a hajó, hogy világszerte,rendelésenként egy sáv száma 2.Elsődleges versenyképes előny: - Ázsiai/Sonth Amerika/Kelet-Európa/Közép Kelet/Afrika/Nyugat-Európában,így 3-án.Vásárlás előtt,kérjük, ellenőrizze, hogy a vatera piacterén pedig alibaba cím helyes.Vagy nem,kérem, igaz az, fizetés előtt. 4.Ha az áruk kevesebb, mint 1,5 Kg,mi a hajó által China Post Levegő Mailben vagy HK Post légipostai 5.A hajó világszerte belül 12-24 óra fizetés után befejezett érkezett,érkezik a legtöbb úti 6.Minden megrendelést keresztül szállítják a Nemzetközi Légiposta szolgáltatás, kivéve, ha kifejezetten által elfogadott eladó. Garancia: 1).12months Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal 2).Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott vissza a tétel, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. 3.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. 4.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. 5.Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő.

Címkék: tábla tábla, adó tábla, vezeték nélküli adó, Olcsó tábla tábla, Magas Minőségű adó tábla, Kína adó nélküli Szállítók

Gomb 4
Kapcsoló Típusa Távirányító
Csatorna 4
Használat A lámpák, lámpák,lopásgátló riasztó
Garancia 1
Elem Típusa Kapcsolók
Anyag Műanyag
így működik Jog,egyéni-zár,inter-zár
Márka Név MITI
Modell Száma SKU7283
Kódolás Típus A tanulás kód
Működési Frekvencia 315MHz 433MHz
Távoli Távolság 20-200 méter
tanúsítási CCC
Jellemzők Széles Feszültség 85V-250V
szín 315MHz, 433MHz

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek