Új
ZP-9B Megerősített Kis Rotary Tabletta Nyomja meg a Gép (gyógyszerészeti gépek,gyógyszerészeti berendezések)

ZP-9B Megerősített Kis Rotary Tabletta Nyomja meg a Gép (gyógyszerészeti gépek,gyógyszerészeti berendezések)

g13633

Ft1 442 842

Új termék

Csomagolás & Szállítási Csomagolás Részletesen: fertőtlenítés-ingyenes csomagok Szállítási Részlet azonnali ügylet A súlyt a gép 260KG,tehát ingyenes szállítás szállít a gép által tenger .Ha azt szeretné, hogy a gép gyors,meg kell választani a DHL,majd adjunk hozzá néhány a szállítási költség. Műszaki adatok

Ez a kis rotary tabletta nyomja meg a gép megfeleljen G. M. P kérelemre vagy CE-tanúsítvánnyal. (gyógyszerészeti gépek,gyógyszerészeti berendezések)

ZP5/7/9 Típusú Kis Rotary Tabletta Nyomja meg a Gép ( gyógyszerészeti gépek,gyógyszerészeti berendezések)

Termékek bevezetése

1) ZP 5/7/9 kis rotary tabletta nyomja meg a (Tablet Tömörítés gép) egy egyoldalas nyomja meg a gép.

2) továbbra is az automatikus dolgozik nyomja por nyersanyagok be a tablettát. Ez elsősorban a gyógyszeripari, vegyipari, élelmiszeripari, valamint elektronikus iparágak.

3) A fedelet a ZP 5/7/9 rotary tabletta nyomja meg a rozsdamentes acélból készült, a közel típus. A tablet nyomja meg a készülék rozsdamentes acélból készült anyagokat, amelyek tovább felszíni csillogás, valamint megakadályozza, hogy a kereszt szennyezés.

4) ZP 5/7/9 lyukasztó automatikus rotációs tabletta nyomja meg az megfelel a GMP követelmény.

5) Könnyű tisztítás, karbantartás.

6) A sebesség állítható.

7) túlterhelés védelmi egység tartalmazza a rendszer a kár elkerülése érdekében, az ütéstől készülék. Ha túl van terhelve, a gép automatikusan leáll. Ez a gép is elektronikus mágikus vezető, illetve egyéb biztonsági védelmi eszköz, amely lehet beállítani, illetve működtetik, ha fut.

Kis tablet nyomja meg is lehet nevezni, mint tabletta nyomja meg a gép, a pirulát nyomja meg a gép, tablet tömörítés gépet, tablet, így a gép, a gomb megnyomásával por nyersanyagok be a tablettát.

Műszaki Paraméterek ZP 5/7/9 Megerősített rotary tabletta nyomja meg a Modell ZP-5 ZP-7 ZP-9 Meghal (db) 5 7 9 Max. Nyomás (KN) 60 Max. Dia. a tablet (mm) 20 Max. Töltési Mélység (mm) 15 Vastagsága legnagyobb tabletta (mm) 6 Torony sebesség (r/min) 30 Termelési kapacitás (pc/h) 9000 12600 16200 Motor Teljesítmény(KW) 2.2 Általános méretek(mm) 480*630*1100 Nettó súly (kg) 260

Címkék: gép gép, gép rotációs, nyomja meg a gép, Olcsó gép gép, Magas Minőségű gép rotációs, Kína gép, nyomja meg a Szállítók

Torony sebesség 30 r/min
Max.Dia tabletta 20 mm
Motor 2.2 KW
Max.nyomás 60 KN
Tömeg 260
Max.Vastagsága Tabletta 6 mm-es
Teljes Méret 480*630*1100 mm
DIY Kellékek Elektromos
Meghal 9 készletek
teljesítmény Elektronikus

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek