Új
34cm(d) Ritka Qing-Dinasztia porcelán tányér ,Keleti gyönyörű nő, térkép,Ingyenes szállítás

34cm(d) Ritka Qing-Dinasztia porcelán tányér ,Keleti gyönyörű nő, térkép,Ingyenes szállítás

g13599

Ft19 399

-21825.19

Ft41 224

-52 %

Új termék

Kedves barátom, Te vagy ajánlattételi a régi Kínai Gyönyörű Tündér porcelán tányér ,18century. Nagyon ritka, a porcelán egyedi. Ez azt mutatja, hogy az ősi Kínai történet a zseniális kultúra, a kézműves, a fejlődés. Van is egy szimbólum, a boldogságot. Ez az élet, boldog, gazdag, szerencsés, ott nem lehet jó helyen, mikor vagy otthon. Van egy nagyon magas érték a gyűjtemény. Vásároljon bizalommal, s ne hagyja ki! Sok szerencsét! E elkezdi gyűjteni, vagy egy lelkes gyűjtő, ez az a pont, hogy nem akarod kihagyni. Vásároljon bizalommal!

Ha veszel 2, vagy több mint 2 elemek tőlem. Adok önnek a kedvezmény .

2-3 elemek, a kedvezmény 10%. 4-6 elemek, a kedvezmény 15%. 7-10 elemek, a kedvezményes 18% - os. elérje, vagy meghaladja 11 elemek, kérjük, írjon rám,a kedvezményt kap felett 20%.

Értékesítési Politika

Fizetési mód A legjobb fizetési mód, vagy banki átutalás . Persze, ha szeretné használni

más utat kell fizetni a licitáló, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő.

Szállítás : Mi lesz mailben a tétel, hogy 2 nappal azután, hogy erősítse meg a fizetés. Lehet, válasszon szállítási módot magad. Szükségünk van a teljes név, szállítási cím, irányítószám, telefonszám, miután megnyerted az aukciót,valamint a registerd címet vagy az ebay fogják tekinteni, mint alapértelmezett levelezési cím.

A cikkek tele vannak bubblewrap & hab, a speciális, biztonságos, így tudjuk biztosítani, hogy lesz a termék biztonságosan, biztosítás,belső közlekedés, profi csomagolás mindig tartalmazza a szállítási költség ! Mi mail nemzetközileg az EMS Venni 4-7 napon belül érkezik meg a Regisztrált Légipostával 15-18 nap. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg a csomagot, abban az időben. Mi a hajó minden munkanapon, hétfőtől péntekig annak biztosítása érdekében, azonnali szállítás.Mi lesz mailben a tétel, hogy 2 nappal azután, hogy erősítse meg a fizetés. Lehet, válasszon szállítási módot magad. Szükségünk van a teljes név, szállítási cím, irányítószám, telefonszám, miután megnyerted az aukciót.,a registerd címet vagy az ebay fogják tekinteni, mint alapértelmezett levelezési cím.

Visszatérítés: Ha bármilyen problémája van, amikor átveszi az árut, Kérem, forduljon hozzánk bizalommal nélkül 3 nap múlva.Természetesen, ha ön nem elégedett a vásárlást, Kérjük, küldje vissza a tétel 14 napon belül .Mi lesz boldog, hogy exchange, cserélje ki, vagy visszatéríti a teljes fizetés.Ha tetszik az elem(ek), vagy bármilyen kérdése van velük, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt az ajánlatot. Mi mindent megteszünk, hogy segítsen. Majd kapsz választ 24 órán belül.

Kapcsolatfelvétel: Ha tetszik a termék(ek) vagy bármilyen kérdése van velük, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt az ajánlatot. Mi mindent megteszünk, hogy segítsen. Majd kapsz választ 24 órán belül.

Ha nem elégedett a saját mappák vagy szolgáltatás, kérem, forduljon hozzám, én pedig javítsa ki a hibát, mielőtt elmész nekem a negatív visszacsatolás. A cél az, hogy kérjük az ügyfeleket, hogy építsünk jó üzleti kapcsolatok. Szóval azt akarom keresni a pozitív visszajelzést, s azt fogja viszonozni.

Címkék: térkép térkép, porcelán tányérok, Olcsó térkép térkép, Magas Minőségű porcelán tányérok

Regionális Funkció Kína
Márka Név edmoogrel
Származási hely KN;JIN
Méret 35cm(d)*4cm(h)
A téma tündér
Szín Pasztell

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek