Új
Műanyag Kábel Tömlő Fuvarozók Húzza Védelem Kína a Lézeres Vágás Gép

Műanyag Kábel Tömlő Fuvarozók Húzza Védelem Kína a Lézeres Vágás Gép

g13583

Ft4 417

Új termék

Műanyag Kábel Tömlő Fuvarozók Húzza Védelem Kína a Lézeres Vágás Gép

1. Tulajdonságok:

Megvan a Lánc: 10*20 MM,18*37MM,15*20 MM,10*10MM . Kérjük, hagyj üzenetet, amit a modell azt szeretné, ha a helyet érdekében. Akkor tudunk küldeni a megfelelő modellt kell. Köszönöm!

2. Fénykép Műanyag Kábel Tömlő Fuvarozók Húzza Védelem:

3 . Rólunk:

1) Minőség

Mactron Technology Co,.kft telt el ISO9001/2000 minőségi certificationhe. Minden termék rendelkezik CE Bizonyítvány, FDA Tanúsítvány, valamint a RoHS Tanúsítvánnyal.

2) Ár

Arra törekszünk, hogy a hatékonyság javítása, valamint a költségek csökkentése, van abszolút túlsúlya az ár eladási termékek közvetlenül a végfelhasználóknak a vatera piacterén, mint egy gyártása .

3) Szolgáltatás

A nemzetközi custmer nyújtunk szakember is támogatja, a termékek Trademanager nyafog, 24 óra. Bármilyen probléma merül termékek, mi biztosítja a lépésről lépésre útmutató az ön számára.

4) A Jótállási&Vissza

Boldogok vagyunk, hogy cserélje ki, vagy visszatéríti a pénz célja a problémák megoldásához gyorsan, hogy megfeleljen az ön megelégedésére.Ha az áruk érkeznek hibás vagy sérült, 7 nappal a beérkezés időpontja fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, szíveskedjen bizonyíték számunkra. Például képet,videót, illetve dokumentumot.Majd cserélje ki egy új, egy vagy visszatérítés, hogy teljes pénz!

5) Szállítási

A szakmai csomagolás a kár elkerülése érdekében, az általunk írt számos termékek világszerte biztonságban, beleértve az USA, Európa, Kelet-Európa, Dél-Amerika, Közel-Kelet, stb. egyszer megkapta fizetését, mi postázzuk az árut, illetve nyújtani a légi fuvarlevél számát on-line nyomon követő 24 órán belül, beleértve a hétvégén.

6) Visszajelzése

A satisfication pozitív feedbck nagyon fontos számunkra. Ha lehetőség a termékek, szolgáltatás, kérem, kérem, hagyjon minket, 5 Csillag. Ha problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszajelzés, szeretnénk kipróbálni a legjobb megoldani minden problémát!

Címkék: kábel gép, kábel hordozó, kábel, Olcsó kábel gép, High Quality cable carrier, Kína kábel Szállítók

Modell Száma MT-TL01

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek