Új
Vezetőképes fém ragasztó szalag, sugárvédelmi szalagot.Elektronikus áramkör vezető ruhával .EMI shelding.

Vezetőképes fém ragasztó szalag, sugárvédelmi szalagot.Elektronikus áramkör vezető ruhával .EMI shelding.

g13451

Ft2 939

--995.27

Ft1 943

--52 %

Új termék

Mérete:szélessége 2 cm ,5 cm,8 cm-es,10cm.hossza 20m.

A termék jellemzői:

Vezető ruhával szalag a magas szilárdságú poliészter szálak, ruhát a nagy vezető réz bevonat vagy a nikkel-fém majd bevonva a magas elektromos vezetőképesség, akril, öntapadós. Kiváló rugalmasság, elektromos vezetőképesség, kopásállóság, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás, a másik nagyon kiváló, alázatos, illetve árnyékolás az elektromágneses hullám, sugárvédelmi gép, stb.

A termék használata:

Széleskörű használata a laptop, KÁBEL, vezeték, LCD, POP vezetékes, mobil telefon vezeték,EMF/ EMI árnyékolás .Védő sugárzás ruhával.

Körülbelül színű, Mert a monitor, környezeti fény hatások, színes képeket, egy kicsit más, a tényleges tárgy, mint egy szabvány, Fotók referencia . Körülbelül feekback Ügyfél értékelése nagyon fontos számunkra, kérjük, adja meg öt csillagos értékelést, ha van valami elégedetlenség, kapcsolatba léphet velünk, hogy oldja meg a problémát, ad kielégítő választ. Köszönöm a kedves . A szállítás egy gyors gazdasági módon, hogy a közlekedés, ha van szüksége, kérjük, használja a gyors szállítás módszer, a csomagot szállítjuk az 5-15 nap, de a szállítási költség drágább lesz, hogy növelni kell egy kis költségek, ha nem akarjuk, hogy kiad egy csomó pénzt az áruszállító, kérjük, Használja a gazdasági közlekedés, de az idő lassabb lesz, körülbelül 20-40 nap,nagyon távoli helyen, ez körülbelül 40-70 nap.(Egy másik módja:Ha veszel több terméket, akkor automatikusan konvertálja, hogy gyors szállítás. Ez az ingyenes szolgáltatás.) Szóval kérlek, ne aggódj, ha a végén a vatera piacterén szállítási nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy meghosszabbítja a szállítási napon kérjük, ne önkényesen ad nekünk egy vita, mert nem vagyunk futár cég, nem tudja ellenőrizni, hogy a sebesség közlekedés, bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba a helyi express , Vagy közvetlenül lépjen velünk kapcsolatba, önkényesen ad nekünk egy vita durva, de nem oldja meg a problémákat. Minden vámok által generált, a vámhatóság kell a saját elkötelezettség, nem vagyunk felelősek. Arról, hogy vissza 1, ha a szállítási nap vége felé közeledik, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy meghosszabbítja a szállítási napon kérjük, ne önkényesen ad nekünk egy vita, ez a helyzet, nem engedjük meg az árát, mert a termékek érkezik a megjelölt címre. 2 csomag bármilyen csomagolás kár, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi futárszolgálat kártérítést. 3, ha a csomag már minden minőségi problémák, vagy a leírás nem felel meg, nem használhatja fel, illetve más kérdés, szüksége van lépjen kapcsolatba velünk, aztán vissza a terméket nekünk, Ha kap vissza a csomagot,mi visszatérítjük önnek.

Ha meg szeretné vásárolni több terméket, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval, lesz egy nagy kedvezmény.

USD 9.41 /méter USD 15.96 /méter

Címkék: szalag szalag, szalag elektronikus, ruhával szalag, Olcsó szalag szalag, Magas Minőségű szalag elektronikus, Kína ruhával szalag Szállítók

Modell Száma l
szín szélessége 2 cm, szélessége 5cm, szélessége 8 cm-es, 10 cm-es szélesség

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek