Új
5db AC Két Drót NEM M8 2 mm távolság mérési Induktív közelség kapcsoló, érzékelő LJ8A3-2-J/EZ

5db AC Két Drót NEM M8 2 mm távolság mérési Induktív közelség kapcsoló, érzékelő LJ8A3-2-J/EZ

g1340

Ft5 112

-267.96

Ft5 380

-4 %

Új termék

Termék Részletek

Dimenzió M8 Észlelési távolság 2mm Dimenziós rajz, Modell DC

típus NPN NEM LJ8A3-2-Z/BX NC LJ8A3-2-Z/AX NO+NC PNP NEM LJ8A3-2-Z/NC ÁLTAL LJ8A3-2-Z/AY NO+NC Két-vezetékes NEM LJ8A3-2-Z/EX NC LJ8A3-2-Z/DX AC

típus Két-vezetékes NEM LJ8A3-2-J/EZ NC LJ8A3-2-J/DZ Három vezetékes NO+NC

Telepítés

Alkalmazások legenda

Szállítás

Egy globális szállítás . ( Kivéve, hogy az egyes országok APO / FPO)

2 , rendelés feldolgozása, időszerű a fizetés visszaigazolását követően .

3 , csak a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg kell egyeznie a szállítási címet .

Kép 4. nem jelenik meg, a projekt tényleges , referencia célokra .

5 , szolgáltatások, szállítási idő , kivéve a hétvégén, ünnepek, amelyet a fuvarozó . Tranzit idő változhat, különösen az ünnepek alatt .

6 , ha nem kaptunk fizetést követő 30 napon belül a szállítmány, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Ellenőrizni fogjuk, hogy az áruk, majd vissza a válasz, amint lehetséges . A mi célunk az elégedett vendég !

7 miatt raktáron állapota idő különbségek , majd válasszon egy gyors szállítás az első rendelkezésre álló raktár hajózás a tételeket.

Vissza / Visszatérítési Politika

1 , 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, vissza a randi kap 30 napon belül. Ha ez a termék a birtokában több, mint 7 nap , úgy vélik, használni nem fogjuk kiadni visszatérítési vagy csere kell. Nincs kivétel ! Mindkét fél viseli a szállítási költség felét az eladó, illetve a vevő .

2 , Minden elemek vissza kell küldeni az eredeti csomagolás , szállítás nyomon követési számot, az ön által megadott nekünk , a konkrét oka a vissza, a himlő

3 , mi visszatérítjük a teljes ajánlati összeg , eredeti állapotában, kapott az elemet a csomagolás tartalmazza az összes alkatrészek, tartozékok , keresztül a vevők, mind az eladók, hogy megszünteti a tranzakció a vatera piacterén 's . Vagy választhat egy másikat .

4 , mi terheli a szállítási költség , ha a termék (ek) a ( vagy ) nem, mint a hirdetésben .

Garancia

Korlátozott Jótállás 1.12 havi gyártási hibás termékekre ( ide nem értve a károkért és / vagy számlát , visszaélés projekt ) . Tartozékok jön a 3 hónapos jótállási idő .

2 , a hibás termékek jelenteni kell, illetve vissza belül a jótállási időszak ( az eredeti csomagolásban , ha lehetséges ) . Meg kell mondani, mi a hátránya , add meg a rendelés számát. Nem javítás csere elemek lejárt a garancia.

3 annak érdekében , hogy a vatera piacterén egyetértünk politika felsorolja az összes fent !

Visszajelzést

Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi ! Visszajelzés nagyon fontos. Kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, mielőtt adjon semleges, negatív visszajelzést, vagy nyissa ki vita az oldalon, hogy mi lehet kielégítően megoldani a problémát.

Címkék: távolság kapcsoló, ez drót, Olcsó távolság kapcsoló, Magas Minőségű, ez drót

Kapcsoló Típusa Proximity Kapcsoló
Modell Száma LJ8A3-2-J/EZ
Garancia 100000
tanúsítási CCC
Jellemzők Proximity Kapcsoló
Elem Típusa Kapcsolók

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek