OHS Tamiya 14129 1/12 1199 Panigle S Skála Közgyűlés Motoros Modell épületszerkezetek ó

g1111

Ft18 892

Új termék

Ajánlott Szükséges Eszközök:

Tamiya 14129 1/12 1199 Panigle S Skála Közgyűlés Motoros Modell Épületszerkezetek

Specifikáció

- Gyártó: Https: Tamiya

- Tartalmazza: Tamiya 14129 x 1

- Skála: 1/12

- Fő a kép azt mutatja, általában a termék,Kérjük, tekintse meg többi kép a részletes nézet!

Hozzászólások: fulladásveszély kérjük, tartsa távol a gyerekektől. Ez a modell kit igényel közgyűlés (vagy festék), hogy teljes. Ez a készlet nem tartalmaz olyan eszközöket, valamint a ragasztó. Minden modell skála részletes beállításokat, a gyártó szerint nem vagyunk felelősek a hibákat. A termék ára nem tartalmazza a VÁMHATÓSÁG az ADÓT az országban

Arról, Szállítás: Az ajánlatok kerülnek elő a szállítás ingyenes (a kiválasztott országok)ajánlott légi levél, általában az 2KG. Miután a rendelés kiszállítása, mindig lesz egy rövid késleltetés a követés információk frissítésének megkezdéséhez. Ellenőrizheti, hogy a nyomkövetési adatok a megrendelés állapotát. Azt is nyomon követheti a harmadik fél honlapján. ha nem ismeri. segítünk, hogy követni. Általában a helyi elosztó központ(a postáról) kell 10-15 nap(Európa, Ázsia),10-25 nap(Észak-Amerika,Ausztrália),30-60 nap(Dél-Amerika) a szállítás. ha nem kapni a csomag 30 napon át(Európai, Ázsiai),40 nap(Észak-Amerika,Ausztrália),60 nap(Dél-Amerika). kérjük, használja a nyomon követési számot, hogy megkapja a csomagot, a közel posta, hogy a fogadó címét. Kérjük, adja meg a pontos címet. vagy a csomag, nem kerül szállítási sikeres.

Lépjen Velünk kapcsolatba: lépjen kapcsolatba velünk a vatera piacterén üzenet rendszer, általában az üzenetet, majd így válaszolt: 1 munkanap. ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, igyekszünk segíteni.Felveheti a kapcsolatot a vatera piacterén ügyfélszolgálat.

Arról, hogy A Raktáron: Mi is eladni a termékeket más platformon vagy a honlapon. így van egy kis esély arra, hogy a megvásárolt termékre van raktáron. általában felvesszük önnel a kapcsolatot 1-2 napon belül. Kérem törölni a sorrendben kérjük. annyira, hogy bocsánatot kérjek a hiba. ha ez történt veled. annyira bocsánatot kérni. kínálunk önnek egy kedvezmény, vagy kupon, hogy megmutassuk a tekintetben, hogy te. használhatja a következő vásárlás. köszönöm a megértését.

Egyéb Politikák: Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a FELTÉTELEKET.

Címkék: Modell Épületszerkezetek, épület készlet, Modell Épület, Cheap model building kits, Magas Minőségű épület készlet, Kínai modell épület Szállítók

Típus Közgyűlés Skála Motorkerékpár
Jármű motorkerékpárok
Műanyag Típus PC
Korosztály > 8 éves
Mérleg 1
A nemek közötti Unisex
Figyelmeztetés Fulladásveszély,8+
A téma Jármű
Márka Név Narancs Hobbi
Modell Száma 14129
Anyag Műanyag

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek